Est. Strijen 2014

About

Wij zijn gespecialiseerd in  het vervaardigen van  motorzadels en andere  motor gerelateerde items van leer.    Al onze producten worden met de hand gemaakt, dat wil zeggen geen naaimachines, alles wordt  met de hand gesneden, geverfd en in elkaar gezet.  Het is daarom mogelijk om bij ons custom items te bestellen, zoals  bijvoorbeeld een zadel met een   eigen logo, of  een bijzondere randafwerking.  Er is  voldoende materiaalkeuze ,maar meestal wordt er gekozen voor plantaardig gelooid tuigleer. Het is ook mogelijk om een leuke funprint te kiezen zoals   Croc, Olifantshuid print,struisvogel of  diverse exotische leersoorten.  Ook maken wij uw oude  Liberator zadelpan weer als nieuw, zie de vele voorbeelden op  deze website. Ook voor zo’n zadel is  er de mogelijkheid om er een custom logo in te verwerken en de kleur van de stiksels naar eigen keuze aan te passen.

Bad Ass Seats is gevestigd in Strijen (ZH). WIJ ZIJN UITSLUITEND OP AFSPRAAK GEOPEND! Omdat wij graag alle tijd voor u nemen als u ons bezoekt,vragen wij u van te voren even te bellen of te mailen,dit ook om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Via ons contact formulier kunt u contact met ons opnemen. Uw vraag wordt binnen 6 uur beantwoord, en voor direct antwoord staan wij u graag telefonisch te woord.

Bad Ass Seats by Dutchmans

Antonie van  Leeuwenhoekstraat 5

3291CR  Strijen

A

06-21887404 (Ronald Deurloo)

06-53965902 (Anita Kievit)