Est. Strijen 2014

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik bestellen?

Dat kan via het winkelsysteem op onze website. We hebben  een beperkt aanbod aan artikelen, omdat de meeste van onze klanten zelf iets bedenken wat wij maken. Iets in gedachten, of iets gezien op de site maar dan toch even net iets anders? Bel ons dan even  06-21887404. We leggen graag alles uit over onze unieke handgemaakte artikelen.

Hoe kan ik betalen?

Bij bestelling via de website met Paypal, een bankoverschrijving of onder rembours. Rembours is geen probleem, we nemen wel van te voren even contact op, de bijkomende rembourskosten zijn voor de rekening van de klant.

Verzendkosten?

Binnen Nederland 6,95 de rest van Europa 10,00

Levertijd?

Wij streven er naar om een bestelling binnen een week nadat de betaling is bijgeschreven te verzenden. Dit hangt er ook vanaf hoeveel opdrachten er nog liggen, we handelen alles in volgorde van bestelling af. Gaat het langer duren dan twee weken dan nemen wij contact met u op.

Kan ik ruilen?

Helaas niet. De meeste producten zijn naar de wens van de klant gemaakt en vaak voorzien van logo, naam ect. Die bestellingen nemen wij niet terug.

Bij aankoop van een basis zadel is teruggave geen probleem, mits het zadel niet gemonteerd is geweest.

Kan mijn zadel tegen regen?

Dat ligt eraan, een enkele bui zal geen schade aanrichten, maar leer is geen skai. Leer moet ook verzorgt worden. Er is dus ook geen garantie bij schade door weersinvloeden.

Hoe moet ik mijn zadel verzorgen?

Met leerolie van bv Rapide.

Ik wil langskomen om te kijken, is dat mogelijk?

Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze gezellige showroom. Normaal gesproken zijn we de gehele week elke dag open, maar even van te voren bellen of mailen is beter; we houden dan rekening met uw komst en maken graag tijd vrij voor u.

Ik wil iets bijzonders laten maken, kan ik buiten normale openingstijden langs komen?

Ja dat kan, geen enkel probleem. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor bv ’s avonds of zondag.

[/spb_text_block] [/spb_accordion_tab]

Ik maak zelf zadels en wil zadelpannen bij jullie kopen. Ik zie op Marktplaats en jullie Facebookpagina vaak kale zadelpannen staan?

Nee dat kan niet, de zadelpannen die je bij ons ziet waar dan ook zijn onze eigen zadelpannen die verkopen we niet los. Het heeft ons aardig wat tijd en geld gekost om ze te ontwikkelen en te perfectioneren dus het heeft voor ons geen meerwaarde om ze los te verkopen.

[/spb_accordion] [/spb_row]